9. november 2018

Päevad kihutavad, kuid elu on uskumatu. 
Paar päeva võimlesin sõnniku koristusega koplist. Kuna oli veel üks hilissügisene tellimus, mis vajas täitmis. Muidugi oli vast võimlemine kükki-püsti kummikinnastes kätega kühveldasin nädala ajaga tekitatud sõnniku kuhjad tarktori kärusse. Hobuse sõnniku puhul on tegu kindlatesse kohtadesse poetatud kuhjakestega. 
Hetkel on Pokker sattunud tõrjutud seisundisse, kuid meie pöörame talle rohkem tähelepanu. Fryc on võtnud endale tori mära südame vallutamise ette, kuid hetkel on asi veel tulemusteta. Paremini seltskonda tunnitsab Laomurella.
Tegeleme ka iga natukese aja tagant hobuste kutsumisega, et nad harjuksid meiega igal ajal suhtlema. Üks õhtu tekkis meil probleem ja nad läksid paanikasse ja ei lubanud enam lähedale. Selle olukorra lahendamiseks lähenesin, et lisasin nendele oma mõned ponid, et nad muutuksid julgemaks igal ajal. Hõikele tuleksid kohe juurde. Ja muidugi igapäevaselt katsun teki alust, et ega loomal külm pole. 
Kuna kuulun mitmekümnesse gruppi, siis just eile leidsin mind vaevav tekitamise probleem. Ja sain teada, et kui ikka hobune ei värise, siis on okei. Hetkel kasutan Pokkeril talvetekki. Kuna hangitud on juba uus talve tekk, kuna olemas olev on kannatada saanud eelmisest hobusest, siis peab olema uueks talvehooajaks ikka sobivalt terve tekk selga panna. Tellisin igaks juhuks veel talli teki. Fryci jälgin igapäevaselt ja olen jätkuvalt juurelnud, et kas kasutada tekki või mitte. Ilmad on soojakraadide juures ja mõnus hobustelgi. Pidin hankima uue ämbri 25 kg, mis on tehtud mentooliga. Mõnel kabjalisel on tekkinud mingist asjast kerge köhatus. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...