7. veebruar 2015

Super yess, tervis taastumas... Kolmel korral olen siis palavikus olnud, aga ka mitte peale mõne tunni taluma. Suht raske oli ennast rahulikus asendis voodisse puhkama sundida. Palju sai joodud kuumasid sidruniteesid. Tegin uue portsu tervislikku loodusantibiootikumi. Tarbin jälle hoolega... kahju, et sauna pole majas. Õnneks nohu on ka taandumas. Eilne saun oli ülepika aja üks parimaid ning pikk autosõit inimtühjal maanteel oli ka huvitav kogemus. Avasin mobiilis muusikagaleeri lemmiklauludega, mis koju jõudes sai topelt portsu kuulata. Teepeal lasus paks udu, mis raskendas väheke sõidukiirust, muutis ettevaatlikuks ning kiirus ei kerkinud üle 60-70. Nähtavus teel oli nigelavõitu.
Reedel tundsin ennast väga hästi ning suutsin juba jõusaali trenni minna.  Ja kogu päeva saatis aktiivne tegevus. Tallinnas psühholoogia koolitusel. Peaksin tunnistama, et päris häid mõtteid oma treeningtundidesse tuua. Ootan põnevusega uute mõtete jagamist trenni lastele. Ka tegeleda nõrga tahtejõuga lastega. Ja suunata vanemate tähelepanu, millega peaksid vanemad lastele toeks olema.
Tegelesin noorte sälgudega. Tundus, et noored hopsid olid täna suhtlemiselainel. Juba see nädal teine kauss karjamaa mineraale otsas. Ostsin viimane kord päris rohkelt. Pean mingi aeg tegema osadele hobustele ussikuuri. Kuigi hobustel on kogu aeg lakukivi ees. Talveperioodil läheb neid tooteid päris ohtralt. 
Kanad munevad päris hästi, söödaks saavad leotatud norra vegankuivikuid. Muidugi kanademineraale veel segatuna sööda sisse. Kõikide asjadega arvesta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Sajab lund...ja maa on valge.