27. juuli 2014

Nii, peatselt saan teada, mitu silorulli tuleb. Siis hagema allapanu jaoks põhku paarikümne rulli arvestusega.
Lähimal ajal seisab ees veel auto ülevaatuse läbimine, enne lasen tehnikutel olulised sõlmed üle kaeda, mis mulle enesele muret valmistavad.
Traktori kahe teljelise ühe ratta rehv vajab vahetamist, ühel rehvil tekkis lõhe. Hull oleks kaotada välismantlile lisaks sisekumm.
Mul küsimusi, kuidas ja mismoodi peab hobust esitlema näitusel, et saada tunnustus, kui tõutäkk.
Järgmisel nädalal seisab ees, veel oluliste materjalide vedu metsast. Vaja sügiseks-talveks noorhobustele väliboks inglise stiilis valmis meisterdada.


Üldse see aasta on heinatöö kuidagi libedamalt läinud. Kaalun juba edaspidi jälle hakata lastelaagreid korraldama. Koolitusi läbi viima, aida tahan koristada. Kahju on, et sauna pole. Olen ise äge saunataja. Sel nädalal on pea 5-el korral saunakuumust nauditud ja külmavee basseinis sulistatud.

Pildid aastast 2011. Kui hooldekeskus tähistas oma ümmargust sünnipäeva. Tutvustan oma kolleegidele hobust. Nad ju tsipa kardavad. Õnneks Teeba-Milagros nõustus hooldekeskuse hooldusjuhi sooviga.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...