15. juuli 2012

"Sünnipäevalapsed" ja mõtteid veel heinatööst.

Selle kuu sünnipäevalasteks on meil 
Kelli-Kellukas 8.067.2003
Katariina 10.07.1998
Herta 16.07. 1999
Kõiki neid sukse siis ka õnnitletud või siis kel ees, ikka meeles saab peetud.


Meenutused kirjust ponist Marellast, kellel oli väga omapärane haigus. Kes oli ka sündinud juulikuus.


Heina tegu... õnneks käisin naabrinaise juures, selgitamaks miks osa heinast vaaluna maas. Nojah, psühholoogia inimsuhete vallas peab väga hea olema. Teades eaka inimese loomust ning korraarmastust, siis vahel tekib tahtmine öelda. Miks te muretsete, see pole ju teie probleem. Ise võtate ÜP rahad ja mina pean taluma teie negatiivseid emotsioone. Ja püüdma kõikide asjadega hakkama ka veel saada. Mida ma sel hetkel veel vähem tahan kuulda on kaastunne või kellegi teise ohkimist. ... oi küll sul on ikka raske ja miks ikka nii ei teinud... kui inimesele selgitada, et iga asi maksab raha. Siis asjades kohe selgitusi vaja jagada. Kõige rohkem ärritab mind pisiasjadega närimine. Miks see ikka nii ei teinud ... , neil on hea, kes ise kõrvalt seisjatena kipuvad asjades kommenteerima. Rohkem peaksid suu kinni hoidma või olema positiivses meeleolus ning toetama positiivse sõnumiga. 
Võtan elu sellisena, et on olemas raskeid aegu ja kergeid aegu. Me peame olema valmis kõiksugusteks katsumusteks. 
Mind huvitabki selline asi, et kui ma kasutan kellegi teise maad, kuidas teevad seda teised. Siiani on saanud maaomanik, kellega teen koostööd, maahoolduse eest kõik viimased aastad oma taskusse. Kuigi ta maksab siiski oma maamaksu. Üks silotegija püüdis mulle selgitada, kuidas asjalood tegelikult käivad. Olengi mõelnud, et tahan üha rohkem ennast nende võõraste maade hooldamisega asjadega kurssi viia, kuidas asjad tegelikult peaksid käima. Natuke mõtlikuks tegev sõnum.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...