15. juuli 2012

Panime mõneks ajaks täku sisereziimile, kuna indlevad märad kipuvad teda riiakamaks ning kontrollimatuks muutma. Siis ta naudib hetkel üksi olemist ning seda enam käime lastega tema juures piisavalt palju, et saaks rohkem tunda inimesega lähedasemat kontakti.
Randal täheldasin täna kerget köha. Tänane päev on sadanud hookaupa. Püüan veel teha puid, mille tegi abikaasa eile hilisel ajal. 
Homme pean nuputama milliste vahenditega ning tööjõuga saaks ära vedada maha niidetud rohi. Mul on juba tekkinud üks plaan, kuidas see töötab pean enne läbi proovima. Kui see on tehtud, siis jagan oma seisukohta. 
Muidu tunnistan, et hea meel, et silo tehtud ning talvele võib vaadata kindlamalt. Eks heinaga on veel tegemist, aga eestlasel on üks hea vanasõna ,, kui on koerast enesest üle saadud, siis mis seal siis koera sabast enam saada ole..." hea meel ja tänu saadab mind. Hetkel ei soosi ühtegi negatiivse sisuga või mõtteid sisaldavaid seisukohti.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

  Täna on siis Suur Reede mu vanavanaema surmast saab juba 20 aastat. Nukrus poeb hinge...mõni päev vahet läks vanaisa järgi (vanaisa jaoks ...