22. juuli 2011

Jätkuv heinatöö.
Alustasin siis täna uue heinamaa niitmisega. Loodan selle rullida. Üldiselt kuivab see hein juba kiirelt. Ilmad on nii lämbed ja viimati siin kandis padukat kallas alles eelmine nädal. Lubatud kolmapäeva padukas ja äike jäi seekord ära. Kuna ma olin ekskursioonil Tartus. Minule tähendab reisile minek kibedal heinaajal vastumeelne mõte. Lootsin ilmajaama ennustusele, et kolmapäev tuleb sajune, aga hoopis ilm vedas mind alt. Muidugi lennundus muuseum ja botaanika aed käimist väärt. Ma polnud nendes kummaskis kunagi käinud, siis see teeb ka head meelt. Ainus asi mis tagasi teel mõtlikuks tegi oli umbne buss, vähe seda õhku sees oli.
Lapsed teevad usinalt trenni, egas miskit pean siiski tegema sammu selles suunas, et lapsele võistleja litsents hankida k.a. mõnedele hobustele. Kui panna kõik rahadesse, siis muutub see asi päris kulukaks, aga lapsele tuleb seda võimaldada. Samas annab võistlus kogemusi ja arendab ning saab kogeda kaasvõistlejate kogemusi ja oskusi.
Edasi ja ikka edasi...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...