14. mai 2011

Vihm, Purku laat ning Eurovisioon.
Hommikul kella 6 paiku õue korra vaadates ei olnud tahtmist rattaga küll välja sõita, ehk siis oma tööle rattasõitu teha. Eelistasin autosõitu, teepealt võtsin veel ühe oma küla inimese peale, kes siis ka Rapla linna tööle ruttas.
Loodus on nii võrratu, väga palju annab juurde kevadine vihm, homme peab kindlasti heina vedama hobustele ette. Toomingas, kreek, alõõtsa ning kirsid on õiteehtesse riietatud. Nii, nii, nii armas on kõik ümbrus.
Varsti on oodata kaitsealuste orhideede õitsemise aeg.
Link, kust leida Eestis kasvavaid kaitsealuseid orhideesid;
Väga põnev ja uudishimu rikastav taimemääraja.
Lapsed käisid korra Purku laadal, kui aus olla, siis vihm peletas ära laadale tulijad oma müügilettidega. Üks korraldajatest oli lastele maininud, et kutsutud kohale tulnutest müüjatest olid kohal ainult 10 % ja tulemata jäi 90 % kaupmeestest. Kolme lapse peale tuli teenistus 10 eurot. Ma ei häbene seda mainida, minu jaoks on iga euro raha. Kuid sellega ei ela ära, kuid mis teha. Tuleb paratamatusega leppida ja olla rahul sellega mida sai teha.
Minu üks mõte on piiblist,, Igast sõnast on kahju, aga tegevusest alati kasu'', see ei ole paha, kui hobustega sai väljas käidud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

1.04.2024 karjalaske päev

Mõnusad ilmad on saabunud, koristan kopleid ja ühtlasiu valmistume esimestele võistlustele ja jälle Hiiumaale ratsaorienteerumises osalema. ...