2. august 2024

August on kohale jõudnud ja terendab sügis silmade ees. 

Ei teagi kuidas jätkata mõtete jagamist. Vahepeal sai töötatud päris tiheda töögraafikuga ja kolmel erineval töökohal. Ja muidugi kõik on seotud valvamistega, mida valvasin või milles korda hoidsin ei oma hetkel tähtsust. 

Tänusõnad perele, kes on igatepidi hakkamist täis just hobuste lainel. Mida ootan või ootame... sauna valmimist, millal saab ei oska kohe öelda, aga algus on tehtud. Natuke unistan, siis on järgmine aasta juba laagri korraldamisega paremad välja vaated.  Unistada võib suurelt, kuid eks on ka saladusi, mida ma hetkel ei jaga, aga saate seda aasta lõpus teada. Miskit uut ootab meil veel ees. Ühtepidi olen südamest tänulik, et elu selliseid samme pakub. 

Ainus jama, hetkel on veel vajalik kogus talvisest söödast puudu. Peab juba tegema kalkulatsiooni, kui palju peab raha kulutama, et talve üle elamiseks vaja mindavat kogust söödale kulutama. 

Poni täkk Albert sai viidud Põlvamaale, täku tegusid korraldama. Eks väheke kurb oli ka... Mulle Albu väga meeldib ja ega poleks teda viia tahtnud, kuid pidin seda tegema. Siiani pole kedagi maha saanud müüa, kuigi soov on väga paar nooremat müüa. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Eile mõte jooksis ja kui siia kirjutama tulin, oli järsult pea tühi. Panin siis eile õhtul koplites sõnnikut kottidesse. Ja muidugi ka autos...