11. jaanuar 2023

 Eilne siis järjekordne lasteaias käik oli selline, kus mul ponid näitasid oma iseloomu. Ei osanud ma muud selle käitumises muud selgitust leida, kui et valel ajal andsin müslit. Ja see võis tekitada kõrgema erutus protsessi. Ponid on järjepidevalt tegevuses. Tegemist energiat taastava sport hobuste müsli. Kuigi söödetav kogus polnud teab mis suur, aga ikkagi. Igal juhul, Kellukas mu seljast maha viskas ja taas mu seljast käis nõks läbi.

Just eelmise päeva õhtul taas selja korda sain (teisipäeva õhtuks). Tegu ealised iseärasused, kus lihtsalt mõni selja disk vajub õigest asendist välja. Piisab ka koperdamisest. Soojendav geel ja põrandal venitus harjutusi tehes taas selja korda sain. Kuid ikkagi, võtab alguses tuimaks, kuid ületasin enese ja kobisin sadulasse tagasi.

Eelmise nädala laupäeval testisin kuidas on arenenud mul ponivarssade võõrutus? Ei kuskilt mingit nähtavat tulemust. Kohtumis rõõm märadel varssadega tõi taas piima udarasse. Ja kogu töö ja vaev nagu aiantaha visatud. Õnneks Teeba ja Tassa varsad on maha rahunenud ja naudivad inimese tähelepanu.

Vaatan ja loen igapäevaselt nii loomakasvatuse tasandil kui kaasa mõtlejana. Kui palju on neid kes kogu viha kohe avalikult välja paiskavad. 

Täna hommikul avanes artikkel kus üks ,,lambakasvataja" kes soovis karja maha müüa, kuid müük ebaõnnestus. Sügisene müügiturg oli ,,täis" tegelikult mitte niivõrd kuivõrd täis pigem sügiseti hoitakse rahasid kokku. Jõulude puhul tahetakse miskit ilusat ja rõõmsat lähedastele teha. Seda turu täis olemist kogesin ise ka. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...