12. detsember 2018

Olles seekord siis tiba oma ajagraafikuga jänni jäänud, ei jätnud loomad meid seekord hätta peale laadimisel. Kui kenasti Mann ja Kellukas treikusse jalutasid ja seepeale kitsed. Jah, kitsed reisisid koos ponidega ühes treikus. Kitsed ja ponid saavad hästi omavahel läbi, siis neid võib koos transportida. Pokker armastab neid väikseid ponilaadseid erilisel viisil. Ja olemegi neid ka koos pidanud.

 Kitsi peame selleks, et nad aitavad võsa hävitada, eks vahel juhtub, et käivad ka aias natuke toimetamas. Kuid oleme püüdnud niimoodi neid pidada, et neist rohkem võsahävituspataljonina kasulikud oleksid. Ja järgmisel aastal pole ühtegi poegimist oodata. Sokku pole majas, hoian poegimise osas kontrolli peal. Kas on mõtet karja suurendada niisama või hoida lihtsalt töös, kui ainult lasta poegida iga aastaselt. Kohvi jaoks saab neilt alati piima, rohkem pole meile vaja.
 Nordik võitis südameid oma pulgatoomise kombega. Kuid sellele tõule on iseloomulik, mitte kergelt omaks võtta uusi inimesi. Tasa ja targu ja nii me pidime ikka lastele, kes kippusid koerale tormi jooksma korrale kutsuma ja mainima, kuidas on õige lähenemine.
 Piiblimuinasjutt, kuidas sündis siia maailma Jeesus Kristus. Ja siin taas uuesti lavastatud siis koguduse inimestega...
Meie roll on selles muinasjutus kaasa lüüa kui karjused, kes siis valvavad ööpimeduses karja, kui rahvas otsib tähevalgusel sündinud jõululast... edasi peab juba ise surfama ja kokku looga viima.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

  Täna on siis Suur Reede mu vanavanaema surmast saab juba 20 aastat. Nukrus poeb hinge...mõni päev vahet läks vanaisa järgi (vanaisa jaoks ...