3. september 2016

Tänane päev on hoovihmade ja äiksega üle kallanud. Alustatud kartulivõtt, aga seetöttu edasi lükatud. Olen leidnud aega viimastel päevadel ka noorte hobustega tegeleda. Eelistan Anne-Maiga tegeleda, selg on paranenud, kuid veel kergelt hell vajutades ning masseerides. Sadulat enne ei pane, kui tundlikkus ona  kadunud. Koolitus ehk sadula kandmine lükkub määramatu aeg edasi. Unistan vaikselt millal ta selga saaks tõusta. Ta on muidu hästi sõbralik ja koostööaldis midagi ei taha teha looma loomu vastaselt ikka sõprusega koostöös.
Eile sai jälle osaletud Kahe Silla Jooksul Pärnus, hea kogemus samas saab hinnata enda füüsilist poolt, millises arengufaasis olen. Mida suudan ja milliseid külgi pean veel arendama. Anlüüsida igat sammu ning enese edasiminekut võistlustulemuste järgi. Pean tunnistama, et ka orienteerumises olen teinud hüppelise tõusu läbi. Tulemused küündivad 1-6 hulgas.
Ja eks ka koduses majapidamises tuleb jälle väikseid ümberkorraldusi teha.
Imestan, kuhu kaob aeg, miks nii kiirelt tõttab. Olen leidnud enda salajased ressurisid ülesse ja eks näe, kuidas hakkab elu edasi veerema. Leidsin hetkel sobiva lisatöö praeguse tööle lisaks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...