21. veebruar 2015

Uhh jube veebruar hakkab juba otsa lõppima. Nii kiirelt lennates möödub, püüan oma vabadel päevadel palju võimalikult ära teha ning leida aega meditasioon-jooga-hingamise-venituseks. Paar nädalat on vahele jäänud jõusaali treeningutes. Täna sai Valtu spordimajas see puudujääk korvatud. Uskumatu, mida tähendab ühe treeningu puudumine organismile. Mida annab jõusaalis treenimine... täitsa müstika.
Mu meeldiv teema on mediteerimine-jooga-hingamine-venituse läbi viimine. Mida annab meditasioon ning lisades sinna hingamise ja venituse. Lugejad uurige... miks? Ma oma seisukohta ei avalda. 
See nädal käisin Hertaga vastlasõitu tegemas kohalikus lasteaias. Selgus kuri tõde, et Herta võib olla tiine. Muidugi arutlesime, et millal pudenemist oodata. Kas märts või aprill... ise loodan, oleks see ainult aprillis, kuid mis teha peame olema valmis selle ilmakodaniku sünniks.  
Vahepeal lõppes sinise hobuse aasta, asemele saabus hiinahoroskoobi järgi siniselamba aasta. Pole aega olnud lugeda mis üks horoskoop lubab. Ehh nalja täna tegin esmakordselt oma sünniajaloos kaasa karoona võistlusel. Kii-löögid laual lebavale kettale jäid nõrgaks. Kuid säilitasin vaprust mängus lõpuni, vastasteks päris kõvad tegijad. Igal juhul hakkas mulle karoona meeldima. Püüdsin küll meenutada, millal üldse toda mängu viimati proovisin. Kuid õiget aega ei meenunud. Üldiselt läks see aasta meie perel kehvemini kõikidel aladel... mida teha. Kas tõesti peab alustama või võtma kellegi käe all treeningtunde ...? Või õppima miskit tugevamatelt vastastelt? 
Miski meid sellepärast ei murdnud ja pead norgu ei lasknud. lähme edasi... kõik päevad pole vennad. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

  Täna on siis Suur Reede mu vanavanaema surmast saab juba 20 aastat. Nukrus poeb hinge...mõni päev vahet läks vanaisa järgi (vanaisa jaoks ...