7. jaanuar 2014

On huvitav talv, tänase ilmaga sain ikka korraliku vihmakastmise osaliseks. Metsas puukoormat peale laadides tibas seenevihma ja kui veel jäi mõned palgid peale laadida ( need on sobivasse pikkusse saetud, et oleks mul sobiv tõsta). Algas päris tihe sadu, et põka istmele istudes, sai mu püksi istmik korralikult märjaks. Hea et kannan suusapükse need kannatavad vihma, aga tööjope korralikult läbi märjaks.
Päeva ajal annan Testule tema menüü järgi mingit head müslit, milles siis biotiin ja muud sobivas koguses Ca ja Mg. Milleks biotiin - kapjadele.
Merisea poeg on parimas vormis ehk siis tervis on taastunud. Enne detsembrikuud märkasime lastega, et meriseapoeg Pigi-Vigi ei ole enam normaalses kaalus ja silmad enam nii säravad. Ja tagumiku pealt natuke silitades oleks väljendanud läbi häälitsuse valusid. Juba käis peast läbi, et on suremas. Võtsin siis googli ja toksisin siis merisea haigused otsingusse ja mis ma leidsin, et C-vitamiini vähesus söödas võib kasvavale organismile tekitada luustumishäireid.  Egas miskit, kaotada meil polnud midagi sai hakatud rohkem porgandit, kapsast ja rohkem mineraalse segurikkaid toite manustama söödas. Ja nüüd on jälle samas kaalus ning rõõmus, hüppab, jookseb ning naudib ja kisab kui nõuab miskit head paremat. 
Täna ma ratsutama ei jõudnud, sadas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...