2. jaanuar 2013

Yeee, tänane päev siis korda läinud. Kui facebookis toimub eesti tõugu hobuste grupis arutelu, kuidas on õige rakendada. Siis mina vean selle asemel, et päeva arvuti taha kulutada sööta hobusega. Aega võtab, aga asja saab. Nii kaua teised hobused sees heinu nosimas, kui me kambaga ja Hertaga sööta vedamas. 
Mõnus ilm, oleks, selline kogus lund püsiks, muidu on nii, et peame hakkama vankriga vedama (vanker vajab veidi ümber kohendamist). Tundub ikka ilmast ka, et mida pehmem ja vähem lumekest, seda parem on seda sitket niisket rohumassi kilest lahti arutada. Tänavu aastane silo pole selline, mis eelmine. Oletan, eelnev sadu mõjutas rohu maha niitmisel niiskuse sisaldust. Katil  paraneb karvastik. Imestan, et nii kui hein ja kaer on, hakkab tema nahk kohutavalt sügelema (see on aastaid olnud). Ja kohe pööran söödale tähelepanu. 
Näis mis ilm homme on ja kuidas saab olema meil veotööde järg. Tahaksin lastega üks päev kuhugile sõita, pole tükk aega kuskil käinud. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...