11. juuni 2012

Täna siis selgus lõplik arvestus valdade suvemängudest.  Meie vald väikevaldade edetabelis kokkuvõttes tuli teiseks. 
Nädalavahetusel viibis siis meil igat masti rahvast.  Trimmerdatud sai päris suur ala hoovist, oletan, et kuskil 1 ha jaos sai seda tehtud. 
Anna viibis oma uue elukaaslase ja viimase õe lastega meil.  Siis selgus, et elukaaslane on miskit moodi meie sugulane ... paneb natuke ohkama ja sügavalt analüüsima, et mis toimub ja jõuab ühe suguvõsa kuulumise liinist ka mingi arusaamine minuni. Mis sellest, et genist saab ka ühte teist teada, kuid osa asju pole veel kirja pandud ja arvan, et kõike mis valmistab segadust pool-õe või venna staatuses kellegi sugulus sidemes, kes on kelle ema või isa. Ja see valmistab ühtepidi natukene segadust.
Ja hobustega sai piisavalt tegeldud. Ja Amanda esmakordne sadula all käimine ühe 3 aastase lapsega ja metsamatka korda saatmine. Nii lahe, vahe peal ta küll tundis ebamugavust, püüdsin selle esimese matka esmaselt nii lapsele ja ponile hästi meeldiva teha. Kui Amanda ebamugavalt tundis sügasin teda, paljud ei märka selliseid asju. Ja nii kaua, kui ta hakkas jälle ennast hästi tundma ja tahtis inimest teenida. See on tavaline asi, tekib väike hetkeline tüdimus või siis sadul ei passi jne. tuleb poni sel hetkel mõista ja tegeleda kõige sellega, et tegevus see läbi ei kannataks vaid kõik saaksid sellest meeldiva osa. Päev osutus kordaläinuks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...