13. juuni 2012

Igal juhul Randa on koos varsaga palju edusamme teinud. Mainin nii palju, et Randa varss on saanud julgemaks tänu Amandale, see lisab aina selliseid krutskeid juurde, et meil ei jää muud üle kui neid kahte imetleda ja Randa on saanud aru mu karistussüsteemist. Kui ise välja ronib ehk lõhub aia, siis on kindel, et peab mõne tunni sisetingimustes veetma kuiva heina peal. Ja selline sisetingimustes hoidmine aitab. 
Ka teine kanaema sai oma tibudega hakkama, ehk siis maapinnal siblib õnnelik kanaemme 7 tibuga, küll kukk toimetab ja vahe peal tuleb tuju koeri nahutada, et need liiga lähedale ei tuleks. Sassu jäi liikumatult lamama kuke ees, ja ma astusin seekord Sassu kaitseks välja. Mis ma tegin, käitusin koera ees ainult käe viipega kukele mis selgitas tõrjumist või paremini väljendades eemale minemist, et laseks koeral minna. Patsutasin Sassut, kes lamaskles ja anuva, päästva pilguga minu suunas vaatas. Kui ta pääses pöörase kaitsva kuke kannuste eest, siis ta oli ülimalt tänulik. Sassu on õppinud meil palju juurde, enam ta ei pööra enese kaitsele ja ka söömiseharjumused on kontrolli all. Ja kanu tunnistab ta pigem pereliikmeteks. Täna juhtus olema vahva hetk, kui kukk oma perekonna tõi ka külaliste juurde suhtlema, pigem hobuste leivba nuruma. Eks ühtepidi on see neil halb komme, siiani pole keegi pahandanud.
Täna juhtusin vaatama, et enam ei saa ka tuleohutusnõudeid eiramatta jätta ja igas hoones, kus toimub majutus peab olema suitsuandur. Oh jah, kurb tunne valdab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...