28. november 2010

Ettevalmistus külmaperioodiks.
Hommikul tööpäeva lõpetades,koju saabudes sai jällegi päeva algusrituaal tehtud, elektripliit traka kõhu alla. Oletasin, et mitmendat päeva kestnud külm on korralikult traktoritki mõjutanud. Vahel mõtlen naljatamisi, et paneks teki peale.
Lootsin oma südames täna korra sadulasse tõusta. Tõrges silo rull, mis veol purunes tekitas sellise olukorra, kus traktor ei jaksand enam seda vedada ja rattad lihtsalt ringi hakkasid käima. Egas midagi, käisin tõin teise põllu pealt silo. Lubati lähimatel aegadel külmi ilmu, sellepärast, siis usin söödavedu koju. Kahju on kaotsi läinud ajast, kuna lastega plaanisin minna hobusega heinarulli vedama, siis see ka mõtteks jäi. Ja lükkasin homse peale. Loodan, kasvõi ühe rulli koju saada.
Hobused lähevad õhtuti väga vastumeelselt sisse. Olgu seal nii head asja tahes, aga kiirustatakse suutäie järel kohe välja, et saaks punuma panna. Oi kavalpäid on mul alati peast läbi käiv mõte.
Aa, käisin täna esmakordselt suusatamas lahe, mõnus ainult 8 km.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...