1. oktoober 2024

Ja ongi suur sügis käes.

 Ilmad mõnusalt jahedad ja päike näitab oma sügist palet. Selja taha jäi rattamatk Rootsimaal. On ala, mis mind tohutult köidab ja olen valmis sellepärast kasvõi tulest ja veest läbi minema. Tänu tütre heale gepsule sujus matk edukalt. Eks sellest oli ühte koma teist õppida, analüüsin iga kord mida oleks võinud teisiti teha ja mis väga hästi läks. Arvestuslikult toidu asjadele oli okei kogus, sobis arvestatud päevadele. Kuid nüüd mõte tuli, et enne järgmist pikka matka tuleb teha proovi matk nii kolme päevane, siis teab mis vajalik mis mitte. Üldse olen tänulik, et tänavu sai korraldatud kolme päevane ratsamatk, mis näitas ära millised puudujäägid korraldusliku poole pealt vajaka jäid. ja sellisele pikale matkale minek oli juba 100% minek.

Jätkuvalt toimub meil ehitused, mida ehitatakse, tuleb jutuks, kui asjad valmis. 

Meelitan jätkuvalt inimesi ratsamatkale, võrratu Eestimaa loodus ja samas kogu tasu läheb ikka hobuste toetuseks. Hetkel vaja uus tekk Frycile ja Katile. Kaalun, kas Kellukas ka vajaks juba tekki. 

Vaja veel selle aasta viimane ratsaorienteerumine osalemiseks. 

Rahvas ratsamatkale...

Ahjaa Fryc on tõeline härrasmees, kellel on tekkinud austajad märad ja ta on igapäevaselt ümbritsetud nendest. Fännab täiega oma karja elu, et saab olla veel omanäoline isane. Nii lahe see elu loomadega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Ja ongi suur sügis käes.

 Ilmad mõnusalt jahedad ja päike näitab oma sügist palet.  Selja taha jäi rattamatk Rootsimaal. On ala, mis mind tohutult köidab ja olen val...