4. august 2020

Mõtteid kogun, et mis toimumas ja teoksil. Tänavu aasta ei ole toetused eriti suured, aga tegin projekti taotluse matkaõppelaagrile. Näis kas saame või peame loobuma. Hetkel on küll uudistajaid, kuid osalejate arv on veel väike. Soov oleks kogu grupp oleks 8 liikmeline.
Projektiga toetust laagrile ei saanud ning registreerunuid praktiliselt  2.08.2020 polnud. Nii ongi, et vastu sai võetud otsus, et jätame ära. Tegeleme heinatööga. Ütlen nii, et eelmine nädal hobuse müük ebaõnnestus, soome vahendaja jättis suure lubaja mulje. Teab kas ma julgen kunagi inimesega veel suhelda. Ennatlikult räägiti, et oi see hobune on kenat värvi, et juba värv müüb jne. Värv värviks, kuid ilm keeras kapitaalselt sajule ja vahepeal andis padukat, mille tõttu näitamise hetkel sommile oli mu pesamunast tütar läbi märg. 
Kui somm sadulasse istus ja omakorda proovima asus, siis jah korra näitas Leedi oma võõristust, kuid see oli hetkeline. Kuna pole ta harjunud kõva häälse kontingendiga ümbritsetuna olema. 
Lõpp tulemus päädiski ikka sommi lõpliku otsusega, mitte võtta. Sai paar asja nende poolt ostusamisel kahjuks. Mis teha nii see on teada, et ühte hobust müüa. Peab enda närvikava korras olema, ei ole mõtet ühe sommi kriitika või selja keeramise peale hobuse müüki kohe maha panema. Aastate pikkune kogemus müügi alal on õpetanud kannatlikuks jääma ja ootama lõplilkult ära ootama selle õige inimese. 
Elu on põnev seal, kus seda ei oska oodata. Lilil sündis kah täkuke, kuid mis lahe märgistega nii nagu mulle meeldivad. Ja ikka terendab silma lauk, muidugi kabjast üleval pool hetkel veel aru saanud pole. Kuid esimene varss Rocky the Royal, on muutmas värvi tumedaks. Suht kenake näeb välja, pole pooltki sellist värvi mis meil varasematest aegadest peaks olema. 
Loodame siis ära müüa uutesse kodudesse nii Amanda lapsukese kuue kuusena ja Lilii täkk varsa. Uuel omanikul jääb otsustada, kas jätab täkuks või tulevikus on ruuna elu parimaks vormiks. Hea meel, et rohkem varssu pole sündinud ega sündimas. Kui neid on vähem, jõuab nendega tegeleda juba huvitatus endal suurem. 
Amanda varsake Amadeus võidab tõeliselt palju südameid, ta on tõesti nummi välja nägemisega. Väiksed kabjad, väike pea mis kujult meenutab väikest hobust. Tulevikus oleks lahe näha kellegi kodus lapse lemmikuks või teab mida tegemas. Amanda on meil laste sõidutamiseks sünnipäevadel või muudes tegevustes. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...