17. november 2016

On täna alles ilm, sajab ja teed on kohati libedad. Kodunt raamatukokku venisin nii 40-50 km/h kiitusega. Ei riski liialt.  
Iga hommikuti kontrollin hobuste tervislikku seisundit, kuna avastasin teisipäeva hommikul ühel hobusel kabjaliigese paistetuse. Sai tehtud ravi, mida tuleb mul teha nüüd igapäev, kuni paistetuse alanemiseni. Õnneks mingeid kilde ei tundunud, pigem kõõlus kas kellegi kabja löögist või halvasti astutud jne. Probleemide põhjustajaid siiski mitmeid. Nii, et täna võisin juba rahulikumalt hingata, ravi on olnud tulemuslik olnud.
Õnneks sain sobiva hinnaga talveteki Testule ja seegi annab suurima rahulolu. 

Mõnnan kolmandat puhkepäeva. Esimene päev oli raske, kuna mõtted keerlesid viimase aja sündmuste ümber, kui ka  endaga sõda pidades ja proovides asjadest lahti lasta, mis mind vaevasid. 
Meenus mulle ühe inimese küsimus, et ,,kas mulle ka täiskuu ööd mõjuvad". Mainisin, et ei magan nagu kott ja ei mingeid üleval olemisi. Isegi kohvi joomine on kahanenud kahe tassi peale päevas. Harva kui kolm joon. Päeva ajal väsinud pole. Isegi kuu alguses öötööd ajutiselt tehes, siis kaks esimest ööd kõige  raskemad olid.
Planeerisin alul spaasse aega broneerides, kuid üks asi tuli vahele ja loobusin ning lükkasin spa külastuse mõneks ajaks edaspidiseks.
Olen unustanud mainida, et paar või isegi kolm nädalat tagasi trehvasin nägema Kabala küla vahel politseimasinat seismas tühjana seisva maja hoovis. Ja eks küsimus miks, kuid juba sisetunne jagas vastuse. Ja hiljem kuulsin, et mitmetesse majapidamistesse on olnud sissemurdmisi. Ja kõik on toime pandud oktoobrikuu jooksul, siis kui on pime ja maja ümbrusse ei jää jälgi, mille järgi alust kahtlustada, kellegi või millegi toimetamisele. Endile panime suure õue tule korda ja nüüd on mul jälle üks abimees ümbruse valgustamisele. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...