19. november 2014

Millele keskendun, sellele annan ma oma energia. Mida ma teistes hindan - kas eneses või teistes - kasvab suuremaks ja puhkeb õitsele.

Tegin tellimuse Testu uuele tekile. Nüüd ootan kätte saamist. Ei saa ju suurt sporthobust kehakatteta õue lasta. Tundub,et naudib oma sees olemist. Muidugi koos kaaslannadega. Tore ja hea meel, et Lipton on kaalus juurde võtnud ja näeb pontsakas välja. Dets. alguses pean veel vilja tooma. Ootan, millal teine pool mõned isaspardid sügavkülma edasi pidamisele saadab. 
Vahepeal hankisin uue mobiili ja nüüd tunnen ennast selle kasutajana kindlalt. Tean kuidas kustutada ja kui palju aega võtab ühe sõnumi kirjutamine. Piltide tegemine selge, saab diktofoni kasutada. Väga mitmekülgsete funktsioonidega mobla.
Naudin tänast päevahetke omatehtud soojendatud lisatud maitseainete segus mõnusa talvisejoogiga oma tänast külma päeva. (kaneel, nelk, kardemon,riivitud muskaatpähklit). Täitsa mõnus kuumjook. Katsetasin jälle miskit. Kuna maitseainetest oln niikui nii välja jätnud nii kardemoni, kui muskaadi.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Sajab lund...ja maa on valge.