23. november 2013

Ei oskagi kirjutada, et miks vahel pikk vahe tekib kirjutamisse. Lihtsalt pole millest kirjutada, kuna elu jookseb lihtsalt rööbastes kiirelt ja toimekalt. Eks auto probleem kallutas rohkem tema probleemide lahendamisele, kui seda oleks osanud keegi oodata. Ja kuna veel remonditöökojas olid muutunud juhtkond ja töötaja, siis tekitas see teatud segaduse õigemini kontrolliva hoiaku. Teada värk, kui oled korra kuskil autoremondiga kannatajaks olnud, siis kipub asi juba kontrolliva hoiaku nime all tegutsema. Nii nagu koolist tulnud last teepeal politsei kontrollis, et kas helkurid ja tuled ratastel olemas. Üldiselt sain väga pahaseks, olles võtnud mõned täiskasvanutega ühendust olen saanud oma seisukohale kindla seisukoha, pöörduda politseisse teatud nõudmisega. Jätta metsavahel liiklevad lapsed rahule.  Tänapäev on täis vastikuid ja halva mõttemaailmaga täidetud isikuid, kel puudub õiged hoiakud elule. Kuna juba meediakanalid kajastavad paksult äärmusest äärmusesse kriminaalseid sündmusi. Siis on mõned kes haaravad sealt endile häid ideid. Kuna laskudes Sherlock Holmsi või Hercule Poiroti dektetiivide ajastusse, siis sellised töömeetodid kahjuks ei kehti ja ei saavuta enam kahjuks häid tulemusi. 
Olen väga kriitiline ning vist täis kuhjatud negatiivsete emotsioonide lainetega. Lihtsalt teatud asjad ja tegevused on tekitanud ,,kisatõstmis meeleolu" leian, et minu vastu on käitutud ebaõigalselt. On palju asju, mis tekitavad ehmatavaid seisukordi ning muudavad ettevaatlikuks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

1.04.2024 karjalaske päev

Mõnusad ilmad on saabunud, koristan kopleid ja ühtlasiu valmistume esimestele võistlustele ja jälle Hiiumaale ratsaorienteerumises osalema. ...