3. jaanuar 2013

Head Nurmkana aastat.

Panin oma talu blogilehe ilmet kujundama ,,Maalehe" poolt pakutud interneti põhist piltkalendri pildi. Minu vanaisa lemmiklind, kuidas ta neid hoidis ja talviti söötis.  
Ühtepidi on see aasta kuulutatud nurmkana aastaks. Märgata looduses neid. Imestan seda, et see talv ma pole veel gruppi leidnud. On kutsutud neid ka vaatlema, mõtlesin, et lisan ka siia lingi. Selle kaudu lisada märgatud linnu liik kirja panna.
http://sookoll.ee/aastalind/   Nurmkana vaatlused

 Loodan selle linnugrupi leida, aga enne pean oma lubaduse täitma. Hankima uue mobiili, millel rakendusena kaamera. Ei saa enam, nii palju oleks pildistada, kasvõi seda, kuidas meie hoburee patrioot Sass reega armastab sõita. Ükskõik kui suur koorem meil peale laetud on tema esimene, kes kuhja otsa ennast sättinud ja terve tagasi tee tema siis lõbusalt keksib ja möllab näidates ülesse koera kõige parimad küljed, mis temas veel peidus on. Koera nägu on täis armsat naeratust. Ennastki ajab see muigama.
Täna juhtumisi sattusin sellisesse kohta, kus oli tegemist sünnipäevalapsega (Raikküla rk juhataja). Olles juba korra õnnitlenud fb seinal ei jätnud ka seda tegematta kordusena läbi kätlemise. Aastate tagant võin pajatada, olen oma harjumusest suur raamatusõber ja raamatukogusõber. Ja seetõttu üks mu tutvusringkond moodustab raamatukogu töötajatest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...