10. jaanuar 2013

Elu on tavapärases rutiinis, ei mingeid muutusi. Poeg proovis traktori käigukasti lahti võtta, kuid takistus tuli ette, siduritoru, mida ta ei suutnud lahti keerata. Kuid mis teha, meespool, kes usufanatt viibis viimase nädalavahetuse Türil Neemo Raasiku koguduses kolme päevasel koosolekul. Lubatud ajal koju ta kunagi ei jõua. Pidi veel viima nagu ta mainis ühe naisolevuse Märjamaale. Viimastel aastatel on tekkinud uus hobi. Kimbutamas keskea kriis. Peensusteni ei lasku, jääb igale ühele mõistamiseks. 
Palju on mulle selliseid töid langenud, mis eelistavad meesterahva kätt ja tegemisi, aga jah. Pean paljuski enese mõistusele ja füüsilise olemisele lootma. 
Vean üle päeva silo, mille kvaliteet välimises kihis pole kiita. 1/3 läheb ära viskamisele, hallitus. Muidu kile on terve, oletan, et hallituse teke on selles rohumassis endas. Varemalt pole sellist asja täheldanud, kuid õnneks on need ainult tükid, mitte kogu ulatuses.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...