23. detsember 2012

http://www.e-kaart.ee/compose.php?row=0&imageid=1394&catSearch=101

Käisin täna korra naabrinaisega Raplas Konsumi poes. Poes kohtusime sellise inimesega nagu Heino Niit (Eestis tuntud moeloominguga esile kerkinud nimega Arne Niidi isaga). Tervituseks ulatas käe ja ütles, et kallistame ka. See kallistus oli selline emotsionaalne ja tundeline. Imestasin  seda inimest, tegelikult pean temast tohutult lugu. Ta on väga huvitav isiksus, aga kahju aastad teevad töö ja on oma talupidamisega tagasi tõmmanud. Nüüd enam me ei ole ka kokku puutunud põllutöödel. Võib-olla üks mis mind selle inimesega seob on koos töötamised põldudel ja aidates teisi inimesi heinatöödel. 
Mainin vaikselt viibisin oma lapsepõlves palju vanaisaga töö juures kaasas. Oli see siis kombain, traktor või auto UAZ kastiga (vanaisa truu töö masin, millega mind iga päev kooli viidi). 
Heino Niidil on mõnus huumorisoon ja tema vend oma teravakeelega on hoopis vastand. Kuid keegi pole loodud sarnaseks. Võin nendest inimestest palju pajatada, kuna mulle meeldib ajalugu, siis korjan kõike mis puudutab siinset piirkonda taludega ja inimestega. 
Ja toalüülik Casyon sai lõpuks ka oma kodu... hurraaaa... nii hea meel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

  Täna on siis Suur Reede mu vanavanaema surmast saab juba 20 aastat. Nukrus poeb hinge...mõni päev vahet läks vanaisa järgi (vanaisa jaoks ...