19. november 2012

Merisigadest

Olles oma elu jooksul kokkupuutnud 5 meriseaga. On need kõik minuni jõudnud teatud ebamugavuste valmistamisega omanikele. 
Eile toonud notsud ... tunnistan haisesid ikka koos puuriga ikka jubedalt... mõtlesin et selline asi viitab stressile. Kogu auto salong oli nende haisu täis. Kuid täna on teine lõhn ehk siis iseloomulik hais on hajunud.  Võib-olla see, et me tegeleme ja suhtleme ja tutvustasime uusi naabreid, mis andsid neile hoopsi kindlama tunde. Kuna küülikud, kes mul on paar tükki ära antud. Ja ema oma lapsega saigi siis nendele seltskonna kaaslasteks. Koos süüakse ja suheldakse, tundub, et juttu jätkub mitmel rindel. Eile oli esimene tutvus notsudega, igal juhul küülikud tervitasid neid vahvalt. Muidugi nemad tõmbusid kössi, kartsid midagi hirmsat... võib-olla kass on käinud neid hirmutamas.  Küülikud ja merisead sobivad omavahel hästi kokku. Jagan ka edaspidi siin infot, kuidas kohanevad notsud ja mis uut nende kohanemisega silma hakkab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...