12. september 2012

Nii nagu ,ma üks päev ennustasin õue lastud karja osas, et kaks ööd ja päeva karjamaal lasevad need kuus suksi jalga. Nii mind siis täna hommikul need hobesed üllatasid. Helistasin koju ühele lastest, aga jah, neil kipuvad mobiilid hääletule vajutatud olema. Ega miskit suures usus kiiruga koju riideid vahetama ja hobustele leivaga tagasi, et neid väheke juurde tulema meelitada. 
Ega miskit, saime siis karja kätte ehk siis karjast kaks hobust päitsetega kinni. Üks oli Randa ja teine Eeva-Lotta ja Tassa ning Lipton kaasa jooksid. Pisikesest Anettist ei hakka rääkima, kuna tema niikui nii lippab emme sabas. Ja Amandast ma ei teegi üldse välja, kuna teades ja tundes teda. Kappab ta alati kõigele vaatamata seltkonnale järgi oma pisikestel kapjadel. Panime jälle sisse selle seltskonna. Igal juhul nüüd saame teada, missuguse heina oleme see aasta varunud. Hea lõhn mmm, tõeline heina aroom. Sööks või ise. 
Hetkel on veel aega heina söötmise osas, siin üks päev mõtlesime, et millal peame hakkama Testule tekki selga panema. Hetkel ilmad nii ja naa. 
Vaadata iga päev keraks ennast söönud hobuseid, lihtsalt silm puhkab. Täkku hoian ainult eestlaste karjas. Millegi pärast Lipton ei salli suuri hobuseid. Ja nüüd on suured hobused eraldi karjamaal ja õnneks ei ole kellegil  täku hambajälgi. Vahel võib asi väga kurja poole võtta. Millegi pärast tunneb Lipsu ennast paremini eestlaste karjas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...