20. august 2012

Tervislikust eluviisist

Pärast raskeid (peosööke) toite on alati üle minna mõõdukale toitumisele. Mul on aastaid olnud teatud regulaarsus, et hommikut alustan alati kergelt. Soe lõuna ja õhtusöök jääb sellistesse piiridesse, et söömis toiming jääks viimaks 19.00 paiku pärast seda enam mitte üks gramm. 
Vahepaladeks saab näksitud puu- ja juurvilju. Väga hästi maitsevad salatilehed. Kevadeti maiustan päevade viisi värskete, mahlakate võilille lehtede ja vartega (see on juba aastaid selline harjumus), millegi pärast kevadised võilille lehed on maitsvamad, kui suve teisepooles proovitud võilille lehed-õisikute varred. Olen teinud segasalateid (nurmenuku, naadilehe ja võilille lehega, lisanud olen murulauku, ei koort vaid õli ja suhkrusegus- eriti hea maitse annab oliiviõli). 
Nüüd tänasest alustan tutvumist linaseemneõli kasutamist  ning mõju organismile. Uus toode, aga tasub juba iseenesest proovimist.
http://www.loitsukeller.ee/linaseeme.htm

http://www.loodusajakiri.ee/eesti_loodus/artikkel1008_997.html
Natuke juttu ka linaseemnetest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...