18. juuli 2012

Huvitavaks asjaoluks hetkel on ilm. Selle nädala lubab sadada ja mul on heinaloog 3ha jagu maas. Millal saab selle kokku panna ei oska hetkel öelda. Igal juhul selle nädala alguse ilmateade on siiani täppi läinud. Kurvaks teeb. Kuid me ei  saa norus ninaga ringi käia, peab elama siiski lootuses, et tuleb jälle ilmastikku muutus. 
Muidugi on ka meil nalja, Katariina mõtles ennast täkuks jälle ja arvas, et peab Hertat paaritama. Kuna Herta ei pea eesti tõugu täkust mitte midagi, siis tekkis selline situatsioon, kus Kellukas ja Kati kaitsesid Hertat inna ajal Liptoni eest. Ja meil ei jäänud muud üle, kui Lipton karjast eemaldada. Ja üldse edaspidi Liptonit peame pidama eraldi, sest märad, kes tiined kipuvad kolki andma. Hämmastav, et ühte tõugu hobused hoiavad ennast paremini kokku. Näit, eestlased ei kannata Hertat, siis Herta eelistab ponide seltskonda. Kellukas on kasvanud kasuemast tori mära all. Ja oletan, et sellest ka siis Hertasse suhtumine selline. Paula eelistab sama kõrge ja temperamendiga Testemona seltskonda, kuid Testule meeldib ka Kati seltskond. Amanda otsib lähedasi suhteid enda suguste madalate hobuslaste seast, kuid juba hobubeebi on temast mõne cm võrra jälle kõrgust juurde võtnud. Ja vooluga aias püsivad hästi, enam ei mingeid lollusi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...