17. juuli 2010

Eile toimus ratsavõistlus Raikkülas. Mõned kuud tagasi pidasin tütre Anetega plaani, et võiks minna ja proovida. Ja proovisime ning tulemus oli rõõmustav. Kuid mis masendavaks tegi oli teada saamine, et enamus võistlus alasid on Ratsaliidu litsentsiga (võistlejal on litsents ja hobusel on litsents). Oooh õudust,nädal enne võistluseid teada saades, kadus võistlustele minekule igasugune tahe. Mis on vajalik, et võistelda, vajalik on enne võistlemist õige aegne hobuse vaktsineerimine, siis peab võtma Ratsaliidu liikmeks. Peab oma klubi moodustama, kas ei ole neid asju palju, mida peab enne tegema, et saaksin võistlema minna.
Hea meel ikka, et kasvõi väljas pool võistlus kava siis sellistele hobustele korraldatud võistlus oli ka hea kogemus lapsele.
Mõte liigub ikka edasi minna. Pean oma klubi moodustama, millal see saab toimuma ja kui suure hulga inimestega?
Praegusel hetkel on meie tegemised põlve otsas, aga tulemused on näha. Tahaks veel paremaks minna ja selle nimel ka tegutseme.
Mida, kuidas ning mismoodi, see siis silmaga saab näha olema. Kõike ei tohigi avalikustada, miskit peab olema ka saladuses.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...