30. juuli 2010


Eelmine nädal sai käidud Elvas ja Elva - Vitipalu matkarajal. Mul oli asja Hellenurme. Siis tekkis lastega ujuma mineku mõte ning liisk langes Otepää külje alla jääv Pühajärv. Kuid olukorda tekkis jällegi muutus, kohtusin kursakaaslasega. Alul sai suheldud Pühajärve lähedal kasvava Sõjatamme all. Tamm oma võimsa haruga pakkus varju ja mõnusat vilu. Kuna autos istuda oli võimatu, võttis higistama. Siis soov ujumise järgi oli suur, aga vahe peal helistas töökaaslane Hellenurmest, kellele pidin järgi minema. Nata väike pettumus tekkis, et ma ei saanud Pühajärve ujuma.
Selle eest Kariniga metsas seeni jahtimas oli ka mõnus vaheldus ning ikka esimesed seened pannile , see oli minu jaoks väga haruldane (seda enam, kui meil eksisteeris kuumus).
Täna sai Lepatriinu maaüksusel karjatara valmis ja kolm hobust aedagi lastud. Alustasin kohe uue aiia tegemisega kodu lähedale.
Ponid on metsas mesinädalatel... Käime lastega vett sinna vedamas.
Homme Raplas laat.
Pühapäeval kahe tunnine matk.
Puhkus algab, olen täna viimast päeva tööl. Ja 2 augustist algab puhkus.
Augusti kuu on tihe matkamise kuu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...