25. detsember 2023

Tegutseme vaikselt. Selles konkureerivas maailmas lihtsalt peab ise olema aktiivne. Iga nädala vahetus olen ikka metsas käinud hobustega. Mõnus lumi kõikjal.

Lõpule jõudis Sannu jooksukas ja saame jälle koeri koos lahtiselt hoida. Kõik on loksunud lahedalt paika. Üks koer sisse teine välja või vastupidi. Kogu pere mõistab ning teevad nii nagu olukord nõuab. Super...

Kanaema tõstsin tibude juurest ära. Kana ema hakkas neid lõhkuma. Leidsin kahele tibudele tekitatud veriste haavadega. Ega ei ise poleks soovinud nende eraldamist. Nüüd ma istun vahel nende juures ja suhtlen. Nüüd mil nad ilma emata, on valmis inimesega suhtlema. Eile vahetasin allapanu. Pean tooma juurde höövli laastu hakkab otsa saama. 

Viisin läbi mõni aeg tagasi ühele perele ette rakendamise õppepäeva. Minu soovitus tulevased hobuinimesed. Õppige tundma rakendamise viisid. Pärast on teistel ka lihtsam õpetusi jagada, kui on konkreetsed küsimused.

Rakendamisel kasutatavate esemete nimetused. Materjali leiab nii kirjandusest, kui ka internetist. Tundke siirast huvi oma hobiga seotud valdkonna suhtes.

Vaja natuke raha, koera toidu ostuks, kanadele mineraalsööda ostuks, elektriarve tasumiseks. Imestan, ma pole sel pool aastal üldse ühtegi korda jõudnud spasse. Õnneks ujumas paar korda ühes kuus küll. 

Plaan veel enne aasta lõppu mõned reesõidud teha. Kui kliente pole peab hobust siiski liigutama. Sissi on sisse elanud, kuid grupis veel väheke oma seisukohti kaitsev. Vaene Früc sai nii, et tolmas ühe matka ajal. Samas huvitav oli käitumise puhul nii, et Fryc käitub nagu taltsutatud abielu mees, kes siis alandlikult küll siia küll sinna poole keha kallutades.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Maikuu, see mõnus kevadekuu...

Viimased päevad on olnud väga võrratud ilmad. Lihtsalt tüdinud kandmast paksemaid talve vammusaid. Kevad on nagu pääsemine mingist raskest o...