26. detsember 2023

Kaks vaba päeva lendas justkui linnutiivul. Kahele päevale jätkus tunni ajased matkad. Koertele teen mõned päevad putrusid, kuhu saab lisatud igasuguseid põnevaid toidujääke. Niikaua peavad leppima pudru ajaga kui koeratoit kohale jõuab. Tundub jõuluajal ei liikunud kuhugile, Leedust oodatav sööda kogus. Mainin, söödan kvaliteetset kuivtoitu Josera. Mis mõeldud aktiivsetele koertele. See aasta on kulunud ikka parajalt rahasid, kuid eelistan. Koerad peavad olema terved ja aktiivsed neile oma olemuse kohaselt. Sannu saab jälle oma krokodilli müramise võtteid harjutada Mäxi peal...nimetan neid kahte ,,hulludeks". Kuidas nad üksteist taga ajavad. Tegelikult naudin nende sellist möllamise vaimustust.

Tibudega tegelen eraldi, istun nende juures ja suhtlen. Eks nad tunnevad emast puudust, aga ma ei saanud rohkem tal lapsi veriseks peksta. Olen ikka nii palju vaeva nendega näinud ja südamesse kasvanud.

Eile oli korra mõte Albert saani ette rakendada, kuid aeg sulas lihtsalt õue tegevustega lätte ära.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Maikuu, see mõnus kevadekuu...

Viimased päevad on olnud väga võrratud ilmad. Lihtsalt tüdinud kandmast paksemaid talve vammusaid. Kevad on nagu pääsemine mingist raskest o...