9. jaanuar 2024

Lõpuks läksid ilmad soojemaks ehk siis temp kõigub 0 ja -1 vahel. Saab kütmisest väheke hinge tõmmata. Kuid ega me ette ei tea, mis veel ees ootab. 

Pole eriti küll raske ega kerge olnud, kuid olen kaasa elanud kahe pere leinadele. Üks on raskem, eriti kui tegu on 7 aastase lapsega. Sellises olukorras võtab sõnatuks ning tekib ikka tunne, et kui kerge on siin ilmas elu lõppema. Kui hakata väärindama kellegi elu praegusesse maailma, siis iga elu kes loob ühe miljonist perekonnast.

Mida aeg edasi tuleb neid kerjajaid ehk siis raha tahtjaid nagu seeni pärast vihma.  Lihtsalt imestan kui palju on tekkinud MTÜ-sid kodutute kasside auks. Üllatavaks teeb see, et kui suured on arstil käimise kulud. Vahel vaatan ja kalkuleerin mõttes, et teatud lihtsad operatsioonid mõnes maapiirkonna vet kliinikus väheke rahakoti sõbralikumad.  Kuid kas on mõtet kõiki ikka elusana pidada kui võlgadesse sukelduda. Kes mind kuulaks ja aus olla lihtsalt kasside teema ei paku pinget. Lihtsalt on hakanud silma, see pidev meedias kassidele koertele annetuste küsimine. Täiendavalt ühe lahku mineva perenaise appikarje, et saaks lahutuse käigus talu välja osta, et ellu viia oma unistus. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Maikuu, see mõnus kevadekuu...

Viimased päevad on olnud väga võrratud ilmad. Lihtsalt tüdinud kandmast paksemaid talve vammusaid. Kevad on nagu pääsemine mingist raskest o...