3. jaanuar 2024

Kuidas tänast kirjatükki alustada. Pole küll mu lähedane, kuid üks parimatest naabritest, läks sinna kust pole enam tagasi tulekut.  Olin teadlik ta haigusest eelmine aasta, kui raske tal see oli ei julgenud kunagi küsida. Lootsin, et inimene ise räägib. Kui viivuks kohtumised kas meie väravas, ei kurtnud ta kunagi tervise hädade üle. Juba kolmas tuttav kes on siinses küla keskkonnas olnud huvitav ja tegus inimene. 

Mul on autoriteediks sellised inimesed, kes töötavad metsanduses, päästeametis, kiirabis, politsei või üldse mis tegeleb vara või isikulise vara kaitse tööga. Sellisese valdkonnas ei saa töötada ainult raha teenimise eesmärgil. See selleks...aitab nukrutsemisest. Tuleb leida kuldne tee pereliikmetega.

Mäx näitab võimu minu ja Nordicu üle. Täna oli jälle, kus hakkas niutsumisega nõudma õue. Kuid seekord ei lasknud vabalt, tal oli mõte minna Nordicut kiusama. Nii saigi Nordic tuppa ja Mäxi jätsin viimaseks. Sannu tuli esimesena. Kuid edaspidi saab Nordic esimesena ja Mäxjääb viimaseks. Peaksin üks päev ka Nordicu töö juurde kaasa võtma...kahtlen kas kannatab sõitu välja. Viimati oksendas lihtsalt pagasniku ruumi täis. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Maikuu, see mõnus kevadekuu...

Viimased päevad on olnud väga võrratud ilmad. Lihtsalt tüdinud kandmast paksemaid talve vammusaid. Kevad on nagu pääsemine mingist raskest o...