31. märts 2012

Uskumatu, kuidas märtsikuust on saamas aprill. Homme siis esimene aprill, millel on mitu nime, küll karjalaskepäev, siis naljapäev jne. Ilmad on heitlikud ja nukraks tegevad, kuid see ei sega mõtlemast, mida hakata maha külvama. Esimesed seemned mida tahan maha külvata on porgand, salat, redis, sibul ja till. Ülejäänud külvan hiljem. 
Eile käisin ka  metsas ja Kellukas otsustas mind siis rõõmustada maha viskamisega, see tal õnnestus ja isegi väga meeldivalt. Mida madalam on hobune, seda pehmem kokkupõrge maapinnaga. 
Jälgin iga päev täku käitumist Herta suhtes. Ootan, kui Hertal tuleb inna periood, siis viin samat tõugu täku juurde. Tunnistan, et ma ei soovi eriti pikaks ajaks kodunt omi hobuseid kaugele vedada. 
Pean hakkama tegelema aktiivsemalt ettevalmistusega noorhobuste ülevaatusele minekuks. Mõtted liiguvad kapjade värkimisest, vaktsineerimisest ja siseparasiitide tõrjest. Kõik on olulised tegevused ja nendest ei saa üle ega ümber.
Uurin vaikselt spa-pakette tahan teha abikaasale üllatuse sünnipäevaks, veeta päev spa-keskuses lõõgastavates tegevustes. Pean kirjutama maile ja uurima millised sooduspakkumised on suurele perele. Loodan nende poolset vastu tulekut. Siiani olen mõningate spa-de pakkumistega rahule jäänud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...