27. september 2010

See, et vahe peal pole kirjutanud ei tähenda, et me ei tegutseks. Tegelikult olen kogu aeg tegevuses.
Täna käisin otsimas kohta kuhu võiksin viia auto remonti, aeg ju seal maal, et peaks ülevaatuse ära tegema. Eks vanusega kipub see loks ka igat masti vigu külge võtma. Rooliloks, pidurivooliku kaotamine kuskil Kose raba metsadesse, eelviimase korraga läks omakorda geneka harjad. Tegelikult on need minu jaoks humoorikad seiklused.
Ahjaa unus, saatsime lastega uude kodu Krahv Monte Cristo. Kes nüüd siis asub Perila lähistel ühes raskeveo hobusekasvataja kodus. Mul hea meel, isegi väga, oluline on et saab olla vajalik. Hobune ja poni tahab olla inimesele meelepärane. Tahavad meelsasti teenida.
Tõin täna metsakarjamaalt hobused ära kodu lähistele maadele. Täna sajuse ilmaga tõin hobustele heina, ponidele jagasin kodu juures seisvast kuhjast. Nii kui märjale läheb tahavad hobused kuiva.
Käisin saega Lepatriinu maaüksuselt natuke lepavõsa harvendamas. Saega töötamine on andnud uue mõtte ja visiooni. Kaifisin iga puu maha võtmist ning laasimist ja paraja jupi saagmist. Kuni koorem valmis sai.
Oli suht töine ja mõnus päev.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...