1. mai 2019

Kevad, päike, rohelus...

Praegune aastaeg on lihtsalt võrratu. Elu on nii kiire ja särtsakas. Majas on nii palju teha ja tegemisi. Järgmine kuu on veel talgu tegemine. Kartuli mahapanek seisab ees, kui palju on kodu aias tegemisi.
Kuna eile saabus juba maikuu ette kalendrisse, siis eilane päev kujunes väga aktiivseks. Ületades igasugused väsimus astmed. Sai isegi paarik tunniks sadulasse tõustud. Muidugi päevasel ajal ikka kõrged sooja kraadid natuke hirmutavad, ei taha, sellist aastat nagu oli eelmine aasta, kus omakandist ei saanud heina üldse. Kehva heinaaasta kordust ei taha. Soov ikka enda kodus juurest heinad teha, on ikka mõeldavam. 
Kuid eks näe, tööd on majas palju, lisaks sai toodud ka täkk, kellega oleme juba paari mära proovinud paaritada, siis peab ka sellega tegelema. 
Vaja suvekarjamaad metsas korda seada, siis veel peab uurima, kust oleks veel võimalik 10-15 ha suurune karjamaa lapike kodu lähedusse.
Maikuu on eriline juba sellepärast, et nii palju aktiivseid tegevusi, kasvõi talgute näol... Miskit uut saab olema... 
Perepäeva korraldamine.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...