31. jaanuar 2019

Ei oska oma lugu pajatada, kui neid teemasid sajab siis ikka sajab. Kõige suurem probleem on ikka, kui isiklik transpordivahend otsad annab. Okei, auto nüüd korras, kuid on veel asju mis vajaksid vahetamist ning kontrollimist. Kui üks väidab, et laager võib olla läbi, siis diagnostikas käies sain teada, et parema ratta absi andur. Pigem ootan ära onuga kohtumise, kes jagab autodest rohkem, viimasel vaja ju õli vahetus teha. 
See selleks, mõtisklen, et miks meie Sohvil nüüd eelmise nädala lõpus jooksukas algas. Oli näha, et miskit on... ja muidugi koera käitumisse lisandub alati see mõttetu klähvimine, iga asja peale. Kui ma püüan mitte välja teha läheb asi ikka hullemaks. Kuid üks sõna käsklus kodu on kõige parem, kuid jooksuka ajal on raske koeral käsklustele alluda. Tekib valik kuulmine...
Sass kes ei kuule ega suurt näe midagi, oleks täna poni alla jäänud. Hõika koera kui palju tahes, lihtsalt ei kuule. Isegi ei jõudnud nii kiirelt reageerida, kui juba Albert üle tormas. 
Vaja veel osta normaalne koerajope Nordikule, kuna ta kipub sügama... avastasin, et meil ikka okaspuud altpoolt ära sügatud, õnneks hetkel elupuud on rahule jäetud. Ei meeldi  isaste koerte kombed, tõesti raske vorm, kaitsta ilupuid pideva sügamise pärast. Uskumatu kohe... Kunagi kui Lagedil elasin siis ka idaeuroopa tõugu isane koer armastas elupuu vastu sügada. Mitte ükskord, vaid ikka päevas mitu korda. Lõpuks vanaisa keris ümber elupuu okastraadi. Huvitav mida ma peaksin tegema. 
https://www.alunet.ee/?fbclid=IwAR3SYlnAH1tKlxckdO1Av02ynUq5glLSQgb3FfXUds3meikmxOehAtbH-j0
Mõte on endalegi siseruumidesse, eriti vajalik koera jooksuajal. Hetkel kolliristandil päris suur verejooks ja mitte eriti ei hoia siseruumides veel puhtust ka. Hea oleks sellises aedikus hoida ja kantseldada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tõsilood elust enesest.

  Ei oska nutta ega naerda, kui kuulen inimeste arulagedaid vestlusi teemal. Kui vana on üks või teine loom. Mõnede inimeste vestlusest on k...