29. juuli 2015

On ajad, ilmad ja ... kombed... 
Ja muidugi võidujooks ilmaga... kas jõuab heina kokku või sadu kaelas. Iga koorem kuiva heina varju alla panduna tekitab tänu tunde. Midagi nutta ja kritiseerida ei tohi. Peab olema väikestes asjades tänulik.
Ehh jälle mõnus olemine. Ei turrita ega ole pahane naabrimehe peale. Eile tegin siis üle pika asja naabrimehe hoovi. Pärast oli selline tunne, et nagu oleksime rahupiipu popsutanud. Tegelikult see niisama pigem loomad, linnud üle kaenud ning kuulanud naabrimehe mõtteid. 
Ootasin eile veel ühte isikut, kellest siis sõltus mu päevaplaani kõige segavam ning ebameeldivam asi maailmas. Kuid mis teha, leidub lolle-rumalaid... kätte maksma ei hakka ma kunagi... Karma seadus on üüratu ja kätte saab ta igaühe meist. Tean nii palju lugusid, kus inimese saamahimu ja kadedus viib äärmuslikesse olukordadesse.
Liptoniga siis on asi ühel pool. Varsti teine siit minema. Täna pean jälle sisse tooma, muidu kasvab ülepea, kui saab karjas olla. Muidugi on väga kiindunud Tassasse, kuid mulle see kooslus ei meeldi.
Õnneks siilionu on oma unevaevadest jälle vaba. Tänane öö möödus meil mõlemal unetult ja muidugi koerad korraldasid võimsa öövalve. Ja tundsin ennast nendega võrdväärsena, muidugi kaasvalvurina. Miskit nad kuulsid, kuid mis nad kuulsid ja haistsid jäi nende mõõdupuu nina ja seitsmenda meele varju.
Sassu haav paraneb kenasti ja nõrevool haavast on vesiselgusega.
 Pidasin parimaks lugeda konspekti, et und tagasi saada. Igaks juhuks sai isegi äratus mobiilile pandud. Ja muidugi õige aegne äratus ning rongile kimatud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Maikuu, see mõnus kevadekuu...

Viimased päevad on olnud väga võrratud ilmad. Lihtsalt tüdinud kandmast paksemaid talve vammusaid. Kevad on nagu pääsemine mingist raskest o...